Log In  

I just upgraded to v0.1.8, and now when in SPLORE, attempting to access 'NEW' gives the error 'UNABLE TO CONNECT TO BBS' but every other tab can connect as per usual. Does anyone else get this? Is this a known bug?

P#23578 2016-06-24 20:58 ( Edited 2017-12-29 08:36)

I'm getting it too.

I wonder what happened to 0.1.7. changelog pls zep

P#23594 2016-06-25 01:46 ( Edited 2016-06-25 05:46)
:: Felice

The changelog can be found at the end of the manual.

P#23603 2016-06-25 07:36 ( Edited 2016-06-25 11:36)
:: zep

This was a server-side problem due to a combination of heavy load and a flaky caching system. It should be back up now.

P#23991 2016-06-30 16:01 ( Edited 2016-06-30 20:01)

Every time I log in lately, it says "Login failed: Username/password match not found. " even though after doing that I can re-go to the page, (not reload, since the last action was a form submission,) and I find myself successfully logged in.

P#24129 2016-07-01 14:21 ( Edited 2016-07-01 18:21)
:: nyarlu

i just started using pico-8 on linux and splore gives this error for every category.. it won't connect at all.. and ideas? i'm running arch linux and am connected to the net via wifi...

P#24260 2016-07-02 08:30 ( Edited 2016-07-02 12:30)

I'm sorry to revive this thread, but I am also on Arch Linux and cannot connect to the bbs from within Pico-8.

Is there anything I can do to fix it or is there a patch upcoming?

P#46382 2017-11-16 16:00 ( Edited 2017-11-16 21:00)

I'm running Arch Linux as well, but I haven't experienced any connection problems with splore and version 1.8. I don't know what to say, good luck.

P#46455 2017-11-18 21:38 ( Edited 2017-11-19 02:38)
1

I'm on Arch too and i solved the issue installing wget. Hope it helped :)

P#47735 2017-12-29 03:36 ( Edited 2017-12-29 08:36)

We've been getting a "could not connect to BBS" error ever since Christmas, on both our Mac and our Pocket CHIP (which I gave to my son for Christmas).

It's kind of bumming us out!

P#60425 2018-12-29 16:49

If it is for sure connected to the internet
it may need root permissions, try
sudo ./pico8
this may or may not make a new .lexaloffle folder in /root/

This was my temporary fix for this until I find a better way.

P#60430 2018-12-29 19:02

Did the online carts path change in the site update? Or whatever is used to index/reference them?

P#60434 2018-12-29 22:03
:: NKO

Hi guys. Has there been any solution to this? I am having this "Could not connect to BBS" problem as well. It's weird since the "update" function seems to work just fine, but when trying to launch a cart it gives that error.

P#62458 2019-03-03 17:29 ( Edited 2019-03-03 17:30)

Installing wget on arch seems to have solved the problem for me as well!

P#62807 2019-03-14 03:45

Installing wget works for Arch Linux.

P#65684 2019-07-07 22:53 ( Edited 2019-07-07 22:54)
:: avgust

please tell in detail how and what needs to be done

P#69727 2019-11-07 21:38

[Please log in to post a comment]

About | Contact | Updates | Terms of Use
Follow Lexaloffle:        
Generated 2019-11-20 20:54 | 0.029s | 4194k | Q:40